Súlyos balesetet szenvedett a Top Gear és a Grand Tour sztárja, Richard Hammond

Tbg
autó
2017 június 10., 16:38
comments 112

A 47 éves, a Top Gear nevű show-val ismertté vált autós, új produkciójához, az Amazon által finanszírozott Grand Tour nevű show-hoz készített stábjával felvételeket, amikor balesetet szenvedett.

Update, 21:22: A baleset előtti pillanatokról már van felvétel a YouTube-on:

link Forrás
A kiégett konceptautó
photo_camera A kiégett autó Forrás: Grand Tour/BBC
Richard Hammond
photo_camera Richard Hammond Forrás: Grand Tour/BBC

Társa, az ugyancsak sokat látott Jeremy Clarkson azonnal kitweetelt, soha nem látott még ilyen ronda balesetet, amikor eddig ismeretlen okokból az elektromos kísérleti autó, a Horvátorszgában készült Rimac Concept One letért az útról, felborult és kigyulladt a Hemburg hágón.

Hammond súlyos térdsérülést szenvedett, de a körülményekhez képest jól van, St Gallenben felszik.

A világ egyik legismertebb műsorvezetőjének, Hammondnek nem ez az első brutális balesete, 2006-ban egy repülőgép-hajtóművel felszerelt négykerekűvel járt pórul, amikor 463 km/h-s sebességnél durrdefektet kapott. Akkor egy napig kómában feküdt, fejsérülést szenvedett, de felépült:

link Forrás

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.