Elon Musk elkezdett alagutat ásni Los Angeles alatt

A Tesla és a SpaceX vezetője, a nagyon gazdag és nagyon nagyot álmodó Elon Musk beindította legújabbb vállalkozását, az alagútfúrásban utazó The Boring Companyt (az angol szóvicceket tüntetőleg nem vagyok hajlandó lefordítani, oldja meg mindenki magának).

A Business Insider szerint a cég Godot nevű hatalmas fúrógépe már fúr is Los Angeles alatt.

Musk deklarált célja megoldást találni a világ közlekedési dugóira, amit azzal kezdene meg, hogy Los Angeles alatt 30 szintnyi alagútrendszert fúr. A járatokban furcsa elektromos targoncákon autók, és Musk másik nagy álma, a Hyperloop
szupervasút is közlekedne.

A dél-afrikai származású zseni/milliárdos/őrült/fantaszta tisztában van azzal, hogy alagútterveinek engedélyeztetése nem lesz egyszerű menet, de állítása szerint biztató megbeszéléseket folytat Eric Garcetti Los Angeles-i polgármesterrel. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.