Elon Musk elkezdett alagutat ásni Los Angeles alatt

közlekedés
2017 június 29., 08:02
comments 50

A Tesla és a SpaceX vezetője, a nagyon gazdag és nagyon nagyot álmodó Elon Musk beindította legújabbb vállalkozását, az alagútfúrásban utazó The Boring Companyt (az angol szóvicceket tüntetőleg nem vagyok hajlandó lefordítani, oldja meg mindenki magának).

link Forrás

A Business Insider szerint a cég Godot nevű hatalmas fúrógépe már fúr is Los Angeles alatt.

Musk deklarált célja megoldást találni a világ közlekedési dugóira, amit azzal kezdene meg, hogy Los Angeles alatt 30 szintnyi alagútrendszert fúr. A járatokban furcsa elektromos targoncákon autók, és Musk másik nagy álma, a Hyperloop
szupervasút is közlekedne.

A dél-afrikai származású zseni/milliárdos/őrült/fantaszta tisztában van azzal, hogy alagútterveinek engedélyeztetése nem lesz egyszerű menet, de állítása szerint biztató megbeszéléseket folytat Eric Garcetti Los Angeles-i polgármesterrel. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.