Facebook Zuckerberg felvette a Clinton-kampány fő közvélemény-kutatóját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és egyik fő tulajdonosa munkát adott Joel Benensonnak, a demokrata párt fontos stratégájának.

Benenson dolgozott Obama elnöknek is, és ő vezette Hillary Clinton kampányában a közvélemény-kutatásokat elemző részleget.

Zuckerberg az utóbbi hetekben az USA-ban utazgat, ahol hétköznapi emberekkel és rendkívüli tájakkal ismerkedik. 

Mindezek alapján azt találgatják sokan, hogy biztosan arra készül, hogy induljon a következő elnök-választáson. Amikor utoljára erre válaszolt, akkor azt mondta, hogy esze ágában sincs közhivatalt vállalni. 

Benensonnal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a feleségével közösen irányított jótékonysági szervezeténél lesz dolga, vagyis nem politikai feladatra vette fel. (Business Insider)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.