Visszautasította a rendőrség a Németh Szilárd birkózóalapítványa miatti feljelentést

politika
2017 augusztus 05., 07:27
comments 162

Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, és a csepeli MSZP vezetője, Szenteczky János tett feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt a Németh Szilárd által létrehozott, és kezdetben Németh csepeli címére bejegyzett birkózóalapítvány ügyében, miután az alapítvány kétmilliárd forint költségvetési támogatást kapott egy birkózóakadémia létesítésére Csepelen a Kis-Duna partján.

Ezt a feljelentést a rendőrség bűncselekmény hiányában elutasította.

link Forrás

Németh Szilárd korábban még egy sajtótájékoztatót is összehívott Csepelre, az akadémia leendő helyére, hogy megmagyarázza, miért van a saját címén az alapítvány, és miért nem fog belőle egy forintot sem kivenni. Akkor lényegében azzal védekezett, hogy

„kivilágított úton nem lehet lopni”,

és hogy az alapítvány nem is az övé, csak ő hozta létre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.