Félreértette a 112 operátora a falunevet, rossz helyre küldte a segítséget

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a július 4-i segélyhívás félrehallása miatt. A szombathelyi Hívásfogadó Központban az operátor félrehallotta a településnevet, és nem is egyeztette a bejelentő térképen megjelenő helyzetével, 

így a Pest megyei Tóalmás helyett a Nógrád megyei Tolmácsra riasztotta a mentőket, tűzoltókat. 

A Lánglovagok.hu beszámolója szerint a bajbajutott felborult traktor vezetője mindeközben életét vesztette. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.