A Tesla legyorsulta a Lamborghinit

TECH
2017 augusztus 24., 12:44
comments 208

Gyorsulási versenyt rendezett egy elektromos meghajtású Teslának és egy hagyományos motorral felszerelt Lamborghininak a Drag Times szaklap - és nem az olasz szuperautó nyert:

link Forrás

A klasszikus, negyedmérföldes távon a Tesla csúcsmoderllje, a Model X P100D fél másodperccel verte a Lamborghini Aventadort.

Fontos adalék, hogy míg a Lamborghini 530 000 dollárba (137 millió forintba) kerül, addig a Tesla csak 145 000 dollárba (37 millió foritntba). Viszont ha nem negyed mérföldön csapnak össze, hanem a táv kicsit hosszabb, akkor az olasz autó már simán leelőzte volna Elon Musk gyermekét, ahogy az a fenti videón is világosan látszik.  (Axios)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.