"Harcostársak vagyunk, mert együtt harcoltunk a török, a kommunizmus ellen, és most, mikor harcolunk az illegális migráció ellen!!4"

politika
2017 szeptember 27., 14:42
comments 105
  • A baloldal bevándorlókat akar letelepíteni.
  • A baloldal lebontatná a határkerítést. 
  • Azaz végrehajtaná a Soros-tervet, hiszen az elképzelést benyújtó hivatalnok korábban egy, a Soros-alapítvány és az amerikai nagykövetség által támogatott szervezeteknek dolgozott. 

Ezek most az október 15-i  helyhatósági választásra készülő jobboldali ellenzék paneljei Macedóniában. A VMRO-DPMNE hétfőn Ohridban rendezett kampányeseményén 

két fideszes politikus, Németh Zsolt és Gulyás Gergely is részt vett, és beszédet mondott. 

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a Pesti Srácok beszámolója szerint elmondta, hogy "a macedónok és a magyarok testvérnépek, mert a vallásunk és a kultúránk tart meg mindkettőnket."

link Forrás

Németh Zsolt hozzátette, hogy 

"nem csak testvérnépek vagyunk, hanem harcostársak is, mert együtt harcoltunk a török, a kommunizmus ellen, és most mikor, harcolunk az illegális migráció ellen!"

Gulyás Gergely szerint Európa hálás lehet a macedón népnek, mert "ugyan nem uniós tagok, de védik a közösség határait. Vannak államok, amelyek régóta tagjai az Európai Uniónak, és nem képesek erre". 

link Forrás

“Olyan ülést látna szívesen az Európai Tanácsban, ahol Magyarországot Orbán Viktor, Macedóniát pedig Nikola Gruevski képviseli miniszterelnökként,"

zárta beszédét a Fidesz frakcióvezetője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.