Megjelentek Magyarországon a suttyó teslás prolik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Új faj hazai bizonyító példányát fényképezte le András, természetbúvár olvasónk az M3-as autópálya kivezető szakaszának Szilas pihenőhelyén, ami közel esik több Natura 2000-es élőhelyhez. Ez az új faj a teslás proli.

András a következőképpen írta le a viselkedését, egyfajta szabadszájú Attenborough-ként:

Joggingos teslás kopaszcsávó beparkolt, a kávézóban megreggelizett a kacsaszájú macájával, majd mint aki jól végezte dolgát, elsuhant a kurva anyjába. Közben néha fullon volt a kút, sorállással. A tágas, üres parkoló oldalt, 30 méterre van.

#teslaazújfeketeaudi?

András a nekem írt üzenetében a jelenetet

valahogy olyan magyarosan szürreál

-nak nevezte. Pedig szerintem ez igazán szívderítő. 

A magyarságnak igenis valódi elsővilágbeli problémáktól kell szenvednie! Mennyivel jobb ez a Nagy Kép szempontjából, mintha egy ökörfogattal csinálta volna ugyanezt a kopaszcsávó meg a kacsaszájú macája!

Ha villanyautósbűnözést tapasztalsz, kérlek, te is jelentkezz levélben vagy cseten!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.