Megjelentek Magyarországon a suttyó teslás prolik

Új faj hazai bizonyító példányát fényképezte le András, természetbúvár olvasónk az M3-as autópálya kivezető szakaszának Szilas pihenőhelyén, ami közel esik több Natura 2000-es élőhelyhez. Ez az új faj a teslás proli.

András a következőképpen írta le a viselkedését, egyfajta szabadszájú Attenborough-ként:

Joggingos teslás kopaszcsávó beparkolt, a kávézóban megreggelizett a kacsaszájú macájával, majd mint aki jól végezte dolgát, elsuhant a kurva anyjába. Közben néha fullon volt a kút, sorállással. A tágas, üres parkoló oldalt, 30 méterre van.

#teslaazújfeketeaudi?

András a nekem írt üzenetében a jelenetet

valahogy olyan magyarosan szürreál

-nak nevezte. Pedig szerintem ez igazán szívderítő. 

A magyarságnak igenis valódi elsővilágbeli problémáktól kell szenvednie! Mennyivel jobb ez a Nagy Kép szempontjából, mintha egy ökörfogattal csinálta volna ugyanezt a kopaszcsávó meg a kacsaszájú macája!

Ha villanyautósbűnözést tapasztalsz, kérlek, te is jelentkezz levélben vagy cseten!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.