A System of a Down gitárosa hálás szívvel emlékezett Charles Mansonra

Daron Malakian arról posztolt a Facebookon, hogy nagyon szomorúan hallotta Charles Manson halálhírét. A System of a Down gitárosa és vokálosa azt írta, a Toxicity című lemez írásakor Manson interjúi és zenéje nagy hatást gyakorolt rá, mint művészre.

A sok felháborodó kommentre aztán kifejtette, hogy ha a károgók csak annyit tudnak Mansonról, amennyit a média mutatott nekik, nem hibáztatja őket, de Manson igazi dalszerző volt, akinek egy dalát még a Guns N' Roses is feldolgozta.

Malakian szerint ráadásul Mansonnak nagyon érvényes nézetei voltak a társadalomról és a környezetről, és ezzel a hőbörgők sem tudnának vitatkozni, ha megnéznék Manson interjúit. Épp a felháborodók lennének az undorítóak, ha bizonyos témákban nem értenének egyet Mansonnal a „zsenivel”, aki nagyon okosan tudta artikulálni a gondolatait – írta Daron Malakian minden idők egyik leghírhedtebb szektavezéréről és tömeggyilkosáról.

Daron Malakian 2014. december 13-án a kaliforniai Inglewoodban.Fotó: Kevin Winter / AFP

Malakian azt is írja, ha Manson simán csak egy idióta gyilkos lett volna, nem inspirálta volna őt semmilyen módon sem. Furcsa hogy ezt írja, hiszen aki látott már Manson-interjúkat, az első kézből tapasztalhatta, hogy Manson valóban egy idióta gyilkos volt. (Metal Sucks)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.