Fogolycseréről egyezkedett az orosz és az ukrán külügyminiszter

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Ukrajna elleni orosz agresszió kezdete óta először tárgyalt kétoldalú megbeszélésen Szergej Lavrov orosz és Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter. A találkozóra az EBESZ külügyminiszteri értekezletén került sor. Lavrov és Klimkin a beszámolók szerint a fogolycseréről tárgyaltak, amire Klimkin reményei szerint már a következő hetekben sor kerülhet.

A fogolycsere ötletét Putyin vetette fel a két ukrajnai oroszbarát szakadár államocska vezetőinek. Az akkor ismertetett javaslat alapján az ukránoknak 306 foglyot kéne elengedniük 74, orosz fogságba esett ukrán szabadon bocsátása fejében. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.