Fogolycseréről egyezkedett az orosz és az ukrán külügyminiszter

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Ukrajna elleni orosz agresszió kezdete óta először tárgyalt kétoldalú megbeszélésen Szergej Lavrov orosz és Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter. A találkozóra az EBESZ külügyminiszteri értekezletén került sor. Lavrov és Klimkin a beszámolók szerint a fogolycseréről tárgyaltak, amire Klimkin reményei szerint már a következő hetekben sor kerülhet.

A fogolycsere ötletét Putyin vetette fel a két ukrajnai oroszbarát szakadár államocska vezetőinek. Az akkor ismertetett javaslat alapján az ukránoknak 306 foglyot kéne elengedniük 74, orosz fogságba esett ukrán szabadon bocsátása fejében. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.