Rejtélyes okokból lezúzott hat sebességmérő oszlopot egy német traktoros

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyelőre a rendőrök számára sem világos, hogy pontosan miért döntött ki hat sebességmérő oszlopot egy traktoros a hesseni Gernsheimben. A helyi rendőrség szerint a sebességmérő oszlopokat hétfőről keddre virradóra rongálták meg. Az okozott kár az első becslések szerint több százezer euró lehet.

A rendőrség egy 63 éves traktorost állított elő, akinek korábban már volt egy ügye kábítószer miatt. Ugyanakkor a mostani akció alatt nem állt sem alkohol, sem kábítószer hatása alatt.

A férfit azóta szabadon engedték, de a rongáláshoz használt traktor a biztonság kedvvért lefoglalták. A rendőrség szerint módszeresen hajtotta végre a rongálásokat. Kizárt, hogy véletlenül hajtott az oszlopoknak, mivel a jármű csak 6 km/óra sebességgel tud haladni. (Hessenschau/FAZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.