Újabb Fidesz-kampánylevelet írt Orbán a határon túli magyaroknak, közpénzből


"Az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják a jövőt."

Ki írta ezt?

A.) Horthy Miklós
B.) Teleki Pál
C.) Imrédy Béla
D.) Orbán Viktor, egy ma kikézbesített, közpénzből finanszírozott fideszes kampánylevélben

A megoldás persze a D. olvasónk, a Hamburgban élő Dávid küldte el nekünk a most megkapott boríték tartalmát, íme:

Az előző, 2014-es választáson a mostani propagandalevéllel is megcélzott külhoni magyarok közül 128 ezren éltek a lehetőséggel, hogy előzetes regisztráció után levélben szavazhassanak pártlistákra. Vagyis a többesszám itt lényegében felesleges, mert akkor a 95 százalékuk a Fideszre szavazott, hogy az így elnyert plusz mandátummal összejöjjön a kétharmad.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.