Elon Musk négymillió dollár értékben adott el lángszórókat egyetlen nap alatt

A Boring Company néven futó új projektje keretében (mellyel városok alatti alagútrendszerbe terelné az autóforgalmat), Elon Musk lángszórókat kezdett el árulni. Egy eszköz ára 500 dollár, azaz mintegy 125 ezer forint plusz adók, és Musk maga számolt be róla, hogy hamar meglett az általa kitűzött nyolcezres határ, azaz négymillió dollár értékben keltek el lángszórók. 

Összesen amúgy 20 ezer darabot dob most piacra, amit azután kezdett el árusítani, hogy teljesült a decemberi célkitűzés és elfogyott az ötvenezer Boring Company-s baseballsapka. Arról egyelőre nem tudni, hogy mi a következő tárgy, amit árusítani fog, ha egyszer elfogytak a lángszórók. 

Musk úgy hirdeti a termékét, mint a világ legbiztonságosabb lángszóróját, amivel fel lehet dobni minden bulit, azaz arra azért senki ne számítson, hogy egy veszélyes eszközhöz tud most hozzájutni legálisan a netről.

A kiszivárgott hírek szerint áprilisban szállíthatják majd ki a lángszórókat a szerencsés megrendelőknek, de egyelőre több a kérdőjel mint a biztos válasz az egész körül. (Verge)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.