Nagyon szépen forog az űrben Elon Musk levetett Teslája

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A hír breaking részén már túl vagyunk, sikeres volt a Falcon Heavy rakéta első éles tesztje, még a két oldalsó rakéta is sikeresen visszatért. A látványosságoknak ezzel viszont még nincs vége, Elon Musk mégis csak Nap körüli pályára állította levetett Tesláját, benne egy Starman névre keresztelt, szkafanderbe bujtatott bábuval.

Musk nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy egy kulturális utalást csempésszen a szállítmányra. A Tesla kijelzőjén a Galaxis Útikalauz Stopposoknak örökérvényű jótanácsa olvasható:

Ne ess pánikba!

Fogalmam sincs, hogy mi volt az eredeti terv, de mindannyiunk szerencséjére a Tesla nem orral előre szágult a Nap felé, így a sötét űrben felcsillanó fénynél kicsit érdekesebb látványt kínál, hogy a szállítmány forog a tengelye körül, így néha még a Föld is felbukkan a képen. Nem pazarolnék most erre több szót, nézzék:


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.