A saját bénázásával buktatta le magát a szentendrei önkormányzat munkatársa, miközben a Fidesz kampányát szervezte

A Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület (TESZ) tette közzé a Facebookon azt a kampányszervező e-mailt, amit az önkormányzat kulturális referense véletlenül az ő képviselőjüknek is elküldött. 

Ebben az önkormányzat munkatársa hétfő délután arra kérte a fideszes képviselőket, hogy adják meg a kampányban nekik segítő aktivisták nevét és születési idejét. 

Az egyik fideszes képviselőt az sem zavarta, hogy a TESZ kiposztolta a levelet, mert szerda délután természetesen a reply all-ra kattintva küldte vissza az aktivisták személyes adatait minden címzettnek, így az ellenzéki képviselő persze ezt is megkapta

Az egyesület megjegyezte, hogy egy önkormányzati köztisztviselőnek nem munkaidőben és nem a hivatal eszközeivel kellene támogatnia a Fidesz kampányát. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.