Lázár Jánost akarata ellenére is rátették a Fidesz-listára

politika
2018 február 26., 16:22
comments 227

A Fidesz országos választmánya ma elfogadta a Fidesz-KDNP országos listáját - számolt be róla az ATV. A zárt ülésen Orbán Viktor a hódmezővásárhelyi vereségről is beszélt, és azt mondta, szerinte Márki-Zay Péter győzelme ellenére Lázár János győzhet egyéniben a körzetben áprilisban. Lázár ugyanakkor korábban azt mondta, csak egyéniben szeretne indulni, és nem kér helyet a listán. Az ATV szerint ennek ellenére feltették a listára.

Az első tíz hely:

1. Orbán Viktor
2. Semjén Zsolt
3. Kövér László
4. Novák Katalin
5. Varga Mihály
6. Gulyás Gergely
7. Kubatov Gábor
8. Németh Szilárd
9. Balog Zoltán
10. Harrach Péter

Őket követi Lázár János, Rogán Antal, más miniszterek, de az első 40 között van Lezsák Sándor, Jakab István, Győrffy Balázs, Turi-Kovács Béla, Szatmáry Kristóf, Böröcz László, és Farkas Flórián is. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.