Bencsik András szerint abba kellene hagyni az elemi iskolai szintű sorosozást

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Echo Tv Sajtóklubjával valami nagyon furcsa dolgot művelt az, hogy Hódmezővásárhelyen az ellenzéki jelölt, Márki-Zay Péter nyerte a polgármesterválasztást a hétvégén. Egyrészt Bayer Zsolt teljesen váratlanul Békemenetet hirdetett máricusra, Bencsik András pedig arról kezdett beszélni, hogy Soros György emlegetése talán nem is olyan jó ötlet.

"Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb" - mondta Bencsik.

Ezzel Bayer Zsolt is egyetértett:

Bencsik kitért az Elios-botrányra is, szerinte ugyanis arra a kormánypárti sajtónak tényekkel kell felelnie, hiszen semmi sem igaz belőle. Aztán pedig a következőt mondta:

"Bízni kell annyira a miniszterelnökbe, hogy feltételezzük róla, hogy nem korrupt."

Lovas István pedig őszintén rácsodálkozott arra, hogy az M1 este és a Déli Krónikában is elhallgatta a kormánypárti jelölt választási vereségét:

Az egész beszélgetést itt hallgathatja végig:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.