Merkel: Vannak no-go zónák Németországban, és nem lenne szabad, hogy legyenek

Fotó: BERND VON JUTRCZENKA/dpa Picture-Alliance/AFP

Angela Merkel német kancellár egy hétfői tévéműsorban azt mondta, 

vannak no-go zónák Németországban, és nem lenne szabad, hogy legyenek.

Vannak olyan területek, ahova senki nem mer bemenni, ezt ki kell mondani, és tenni kell valamit az ügyben - mondta az n-tv-ben. Szerinte zéró tolerancia van érvényben a bűnözéssel szemben, és Thomas de Maizière belügyminiszter jó munkát végzett, de azt nem lehet elfogadni, hogy Németország különböző részein különbözőek legyenek a biztonsági standardek.  

Amikor a műsor után arról kérdezték, hol vannak ezek a területek, Steffen Seibert szóvivő nem nevezett meg egyet sem, és azt mondta, a kancellár szavai magukért beszélnek. Johannes Dimorph belügyi szóvivő sem mondott konkrétabbat, szerinte ez a helyi hatóságok dolga.

Merkel egyébként nem először beszél arről, decemberben a CSU kongresszusán azt mondta, Bajorországban nincsenek no-go zónák, Németország más részein viszont vannak, de azt ígérte, hogy felszámolják ezeket. (Yahoo News)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.