Kelemen Anna szerint a Fidesz politikája az állandó sorosozás, de ez neki nem tűnik programnak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az RTL Klub Házon kívül című műsorának vendége volt Kelemen Anna, az egykori pornószínésznő, aki nemrég bejelentette, hogy elindul a választásokon, majd látva a hódmezővásárhelyi eredményeket, úgy döntött, hogy inkább mégse

A Házon kívül riportja Staller Ilonával, azaz Cicciolinával állította párhuzamba pályafutását, aki nagyjából ugyanennyi idősen döntötte el, hogy politikus lesz. Cicciolina sikerrel is járt, bekerült az olasz parlamentbe, öt évig volt a Radikális Párt parlamenti képviselője, és olyan ügyekben emelte fel szavát, mint az atomenergia ellenes kérdések vagy az emberi jogok és az állatvédelem.  

Kelemen Anna most arról beszélt, hogy hirtelen gondolat volt az indulása. Azt gondolta, hogy hát véleménye az van, és valószínűleg hitelessége is. Rá is kérdeztek a riportban pár üggyel kapcsolatban a véleményére, így mondta el, hogy menekültkérdésben ügyében összeesküvés-elméleteket hall, Soros Györgyről pedig azt mondta: 

 a Fidesz politikája állandóan ez a sorosozás, ami nekem nem tűnik programnak. 

Az Elios-ügy említése után pedig megjegyezte, hogy a Fidesz gyakorlatilag benyeli az EU-s pénzeket. 

Amikor Hódmezővásárhelyen győzni tudott a függetlenként induló Márki-Zay Péter, Kelemen arra jutott, hogy példát mutat az ellenzéknek: 

Azok a pártok maradjanak, akik esélyesek, azok játsszák le. A többi pedig mind hátráljon ki. Nem kell ott felvenni a pénzeket, vagy bohóckodni csak azért, hogy ott legyen.

– mondta visszalépéséről, amikor megírta, hogy aki esélytelen és nem lép vissza, az az igazi politikai prostituált. 

Szerinte a politikai küzdelmet simán bírta volna, mert most is a nyilvánosság előtt éli az életét, és szanaszét szedik a kommentelők. A politikával való kacérkodása miatt sokan támogatták, voltak akik röhögtek rajta, és persze rengetegen nekiestek. 

Pár ilyen komment el is hangzott a műsorban, például hogy ennyi politikai prostituált mellé kéne egy igazi is vagy hogy a programjában benne lesz-e a törvénybe iktatott szex. Ez amúgy szerinte jó irány, ő is mondhatta volna. 

Én legalább a saját bőrömmel játszom, ők meg a tiétekkel.

– mondta aztán a kommentekkel kapcsolatban. 

Az adást itt lehet megtekinteni:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.