Halálos balesetet szenvedett egy Tesla Model X sofőrje

A kaliforniai Mountain View 101-es autópályáján szombaton a beton sávelválasztónak csapódott egy Tesla Model X. Az autóba belerohant két másik jármű is.

A Tesla Model X eleje szinte eltűnt. A szakembereket ennél is jobban aggasztja, hogy a beszámolók szerint már a becsapódás után azonnal lángra kapott a Tesla Model X, még azelőtt, hogy a másik két jármű neki ütközött volna. Az akkumlátort a Tesla emberei is vizsgálják.  

Azt nem tudni egyelőre, hogy az önvezető rendszer be volt-e kapcsolva. Az autóban ülő sofőrt kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét. (via hvg/engadget)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.