Lázár János: Megtanultuk, és most mindenkinek megtanítottuk, hogy azért a víz az úr

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Úgy tűnik, ma kicsit más a hangulat, mint amikor legutóbb találkoztunk. 

Ma a magyarok győztek, és ma Magyarország győzelmét ünnepeljük” - kezdte Facebookon közvetített sajtótájékoztatóját Lázár János. És bár beszéde végén hangsúlyozta, milyen fontos az alázat és a méltóság, Márki-Zay Péterre utalva mosolyogva jelentette be: „Megtanultuk, és most mindenkinek megtanítottuk, hogy azért a víz az úr.”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz-KDNP Csongrád 4. számú körzetének győztes egyedi képviselő-jelöltje a mikrofonok elé állt, és nagyon sokszor elmondta, milyen hálás Orbán Viktornak.

Lázár megköszönte a szavazatokat, és hangsúlyozta, most jelentősen több szavazattal nyert, mint 2014-ben. Hálás hangon beszélt Orbán Viktorról, aki az elmúlt hetekben is mellette állt, pedig köztudott, milyen nehéz időszak volt ez számára. 

Amikor erről beszélt, kicsit el is csuklott a hangja.

A győzelmet megköszönte családjának, megjegyezte, hogy feleségének, „Zitának üzenjük, hogy a kalács után a rétes következik” - ezzel arra a videóra célzott, melyen párral ezelőtt kinyilvánította, hogy mit gondol a nők helyéről.

A sok Kormányinfóra hivatkozva végül anélkül távozott, hogy újságírói kérdésekre válaszolt volna. Márki Zay Péter már korábban gratulált Lázárnak a győzelemhez.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.