Vizes-vébé? Plusz másfél milliárd!!4

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár azt ígérték, hogy az idei strandszezonra már kinyit, csak most zárult le a Dagály Strand felújítására kiírt pályázat. Természetesen a

Market Zrt. nyerte az 1,5 milliárdos közbeszerzést

A Duna Aréna melletti strand terület minden idők világversenyén a Fina Marketnek adott otthont. Azóta is erről beszél a úszóvilág. Hogy mikorra készül el a strand felújítása, nem derül ki a Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetményből. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.