Soros György alaposan bevásárolt Tesla-kötvényekből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

35 millió dollár értékben vásárolt Tesla-kötvényeket a Soros Fund Management - írja a Reuters. Sorosnak korábban Tesla-részvényei is voltak, de azokat tavaly eladta.

A Tesla új szuperautója 1,9 másodperc alatt gyorsul nulláról százra.Fotó: Tesla

Elon Musk saját bevallása szerint is nehéz időszakát éli a cége. 2017 utolsó három hónapjában 675 millió dollár veszteséget könyveltek el, újabban pedig az önvezető autók karamboljairól szólnak a hírek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.