Baszódjál meg, Törökország, posztolta az izraeli miniszterelnök fia

külföld
2018 május 18., 09:16
comments 109

Benjámin Netanjahu fia, Yair Netanjahu Instagramon üzent az országnak, a kormány emberei azonban nem látnak ebben hibát, hiszen ő csak egy magánszemély, aki privát véleményét fogalmazta meg - írja a Haaretz

Az ellentétek a két ország között kedden újultak ki, amikor Ankara visszahívta nagykövetét Izraelből a Gázában meggyilkolt palesztin tüntetők miatt. Szerdán az izraeli külügyminisztérium berendelte Törökország egyetlen olyan diplomatáját, aki még az országban tartózkodott, miután Izrael nagykövetét biztonsági ellenőrzésnek vetették alá, amikor elhagyta az országot. Ezt az izraeli vezetés megalázónak és elfogadhatatlannak tartja.

Yair Netanjahuval korábban azért foglalkozott a sajtó, mert egy norvég egyetemistával, Sarah Leikangerrel járt.

photo_camera Fotó: © yair.netan Instagram


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.