Lakatos Béla csak akkor maradhat polgármester, ha elmegy pszichiáterhez

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ács polgármestere egy Facebook-bejegyzésben tudatta a választóival, hogy a képviselőtestület „továbbra is bizalmat szavazott neki azzal a feltétellel, hogy a kimerültségéből fakadó, nem elfogadható viselkedését hajlandó kezeltetni pszichiáter segítéségével”, illetve hogy amennyiben továbbra is így viselkedik, akkor önként lemond - írja az Index.

A szokatlan eljárás előzménye, hogy kikerültek a netre erősen megvágott videó- és hangfelvételek, amelyeken az országosan is ismert pedagógus és politikus szidalmazza és fenyegeti városházi és iskolai kollégáit. Ezt a kormánymédia nagy örömmel csócsálta, és Lakatos szerint a cél az ő lejáratása volt, de ettől még elismeri, hogy hibázott, és az érintettektől elnézést kér.

Az Indexek azt mondta:

az utóbbi időszak nagyon megviselte, mert nemrég agydaganatban meghalt egy 19 fiú, akit a saját fiaként szeretett, ezért is viselkedhetett így.

Lakatos korábban fideszes volt, de már függetlenként lett Ács polgármestere, az áprilisi választáson pedig a Momentum színeiben indult, de csak harmadik lett. Április 8. után még azt nyilatkozta, nincs lelki ereje folytatni a politizálást a vereség után.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.