Vizsgázás közben kezdte fogdosni a diáklányokat egy pakisztáni tanár

külföld
2018 május 31., 17:28
comments 141

A pakisztáni oktatási hivatal nyomozást indított egy vizsgáztató tanár ellen, akit azzal vádol több diáklány, hogy megfogdosta őket, miközben épp biológiából érettségiztek. Az eset a múlt héten történt egy iszlámábádi elit iskolában. A vizsgáztatót központilag küldték ki az iskolába felügyelni a vizsgákat.

Egy diák azzal vádolja a vizsgáztatót, hogy megfogta a fenekét és a melltartóját, majd megfenyegette azzal, hogy rossz jegyet fog neki adni. Egy másik diák azt írta a Facebookon, hogy a férfi “mocskos” dolgokat mondott neki, és kétszer is megfogdosta. Nagyon megrémültek, és szóltak a személyzetnek, de csak azt a választ kapták, hogy maradjanak csendben, és ne kockáztassák az érettségijüket.

A vizsgáztató tagadta a vádakat, és azt állítja, csak azért mondanak róla ilyesmit, mert szigorú, és nem adott jó jegyeket. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.