Tökéletes képet posztolt a rendőrség a vásárhelyi aszfaltos csalóról, aki egy láthatatlan lapátra támaszkodva, cigizve, munkásruhában lóbál tízezreseket

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki egy helybelitől pénzt csalt ki.

Nem is akárhogy, május 11-én megegyezett vele, hogy Vásárhelyen, a Könyves utcai háza előtti részt leaszfaltozza,

de végül nem aszfaltozott le semmit, hanem lelépett 140 ezer forinttal.

A rendőrség képet is posztolt az aszfaltos csalóról, ő az:

Fotó: police.hu

A képet maga a csaló áldozata készítette a férfiről, aki 45-50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, haja fekete, testalkata átlagos. Ha valaki tud róla bármit, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, elérhetőségek itt.

Még egyszer, őt keresi a rendőrség:

Forrás: Police.hu

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.