Donald Trump leostobázta Robert De Nirót

külföld
2018 június 13., 03:11
comments 129
link Forrás

"Robert De Niro, egy nagyon alacsony IQ-jú személy túl sok ütést kapott a fejére igazi bokszolóktól a filmjeiben" - írta a Twitterén Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke csöppet megsértődött azon, hogy De Niro a Tony-díj átadóján káromkodásokkal teli beszédben küldte el melegebb éghajlatra.

link Forrás

Trump szerint De Niro olybá tűnt, mint aki erős ütéseket kapott a fejére, ezért össze van zavarodva. "Gondolom nem fogja fel, hogy a gazdaságunk a legjobb valaha, a foglalkoztatás minden idők csúcsán van és sok cég záporozik vissza az országba" - írta az elnök, aki ezek szerint időt tudott szakítani a Tony-díj gálájára, pedig nem sokkal korábban, Kim Dzsongunnal folytatott, szerinte rendkívül eredményes, az aláírt nyilatkozat alapján legfeljebb csak jelképes sikereket elérő csúcstalálkozója után még azt állította, hogy 25 órája van talpon.

Pedig annyira nem érhette meglepetésként De Niro beszéde, a színész sosem titkolta ellenszenvét. Annyira nem, hogy a 2016-os választási kampányban még veréssel fenyegette Trumpot, akit "idiótának" és "nemzeti katasztrófának" nevezett. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.