Wagner, Wavves és Arcade Fire

buliajánló
2018 június 15., 13:03
comments 4

Itt a nyár és indul fesztiválszezon, ezt érezni is a programok számának alakulásán, de panaszra így sem lehet okunk: nagyszerű koncertek és bulik sora tölti majd meg ezt a hétvégét. A legtöbb említésre méltó esemény Nagykovácsiba, a Kolorádó fesztiválra koncentrálódik, a Müpában pedig most zajlanak az éves Wagner-napok. Mielőtt rátérnénk a részletes ajánlóra, két külön ajánlat:

Arcade Fire – 2018.06.17, Sportaréna

Sosem járt még Magyarországon így különösen nagy izgalommal várhatjuk a 2000-es évek elején kevesek által ismert amatőr zenekarból gyakorlatilag pillanatok alatt kultegyüttessé, majd következő lemezeivel lépésről-lépésre arénatöltő sztárzenekarrá emelkedő Arcade Fire koncertjét június 17-én a Papp László Budapest Arénában. (X)

Nick Cave – 2018.06.21, Sportaréna

Minden idők egyik legfontosabb dalszerző-énekese Nick Cave, ebben semmi túlzás nincs. Dalszövegei, dalai, lemezei, regényei és személyisége együtt adják ki azt a különleges valamit, ami miatt az ausztrál alkotó megkerülhetetlen és lenyűgöző. Legfrissebb lemezét és pályafutása legjavát hozza június 21-én Budapestre, a Papp László Budapest Arénába. Nem először jön Magyarországra, de minden visszatérése ünnep. (X)

És akkor a napi bontás:

Péntek

Szombat

Vasárnap

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.