Azt ismered, amikor Merkel, May és Erdogan együtt nézik az elődöntőt egy okostelefonon?

Akkora izgalmak zajlanak a brüsszeli NATO-csúcson, hogy az angol miniszterelnök, a német kancellár és a héten beiktatott török államfő is az oroszországi vébé-elődöntővel voltak elfoglalva az egyeztetés szünetében. 

Az ilyen titkos jelenetek - amikkel halandók NATO-csúcs helyett inkább esküvőkön találkoznak - általában úgy kezdődnek, hogy valaki suttyomban elkezdi nézni a meccset a telefonján, aztán lassan gyűlik köré a nép. Itt most Mesüt Cavusoglu török külügyminiszter kezdte bomlasztani a NATO-bulit, aztán úgy megduzzadt körülötte az érdeklődés, hogy az elnöke már alig fért oda. 

Theresa May kényszeredetten ránevet Cavusoglura, amikor megtudja, hogy török bíró kezében van az országa sorsa, aztán jelzi, hogy rögtön mennek, csak megvárják a sípszót, Angela Merkel a tőle megszokott empátiával figyel, szegény Tayyip Erdogan alig lát ki a két nő válla mögül, Edi Rama albán kormányfő pedig kedélyesen, már-már házigazda módjára kacarászik és lapogatja a vendégeket. Aztán mind mennek dolgukra:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.