A 4-6-os utazóközönsége ma móresre tanította a pótlóbusz sofőrjét

Budapest
2018 július 24., 04:08
comments 323

Aki, ahogy az a 4-6-os pótlásán teljesen megszokott, a 32-esek teri ideiglenes végállomásra befutó villamosról érkező első utasok látványára rögtön be is zárta az üres pótlóbusz ajtaját, és távozott is volna a megállóból, ha pár, a piroson átrohanó utas el nem állta volna az útját. A sikeren felbuzdult utazóközönség aztán az Oktogonnál a villamost is megakadályozta abban, hogy ugyancsak utasok nélkül húzzon el, így kivételesen nem 50 percbe tellett megtenni a Mester utca és a Margit körút közti alig négy kilométeres útszakaszt a töküres körúton!!4!

Adjon erőt mindannyiunknak a nép apró sikere ezen a kánikulai napon, amikor már hajnali 5 óra 40 perckor is mértek már 22 fokot az országban. És ennél már csak melegebb lesz, még ha keletről és nyugatról is frontok támadnak. Az előbbi ciklonális képződmény hatására főként a keleti országrészben lehet több felhő, ott záporok és zivatarok is kialakulhatnak. Ez a hőmérsékletet nem, vagy alig befolyásolja majd, délelőtt országszerte 23-26, délután 28-30 fok várható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.