A 4-6-os utazóközönsége ma móresre tanította a pótlóbusz sofőrjét

Aki, ahogy az a 4-6-os pótlásán teljesen megszokott, a 32-esek teri ideiglenes végállomásra befutó villamosról érkező első utasok látványára rögtön be is zárta az üres pótlóbusz ajtaját, és távozott is volna a megállóból, ha pár, a piroson átrohanó utas el nem állta volna az útját. A sikeren felbuzdult utazóközönség aztán az Oktogonnál a villamost is megakadályozta abban, hogy ugyancsak utasok nélkül húzzon el, így kivételesen nem 50 percbe tellett megtenni a Mester utca és a Margit körút közti alig négy kilométeres útszakaszt a töküres körúton!!4!

Adjon erőt mindannyiunknak a nép apró sikere ezen a kánikulai napon, amikor már hajnali 5 óra 40 perckor is mértek már 22 fokot az országban. És ennél már csak melegebb lesz, még ha keletről és nyugatról is frontok támadnak. Az előbbi ciklonális képződmény hatására főként a keleti országrészben lehet több felhő, ott záporok és zivatarok is kialakulhatnak. Ez a hőmérsékletet nem, vagy alig befolyásolja majd, délelőtt országszerte 23-26, délután 28-30 fok várható.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.