A 4-6-os utazóközönsége ma móresre tanította a pótlóbusz sofőrjét

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Aki, ahogy az a 4-6-os pótlásán teljesen megszokott, a 32-esek teri ideiglenes végállomásra befutó villamosról érkező első utasok látványára rögtön be is zárta az üres pótlóbusz ajtaját, és távozott is volna a megállóból, ha pár, a piroson átrohanó utas el nem állta volna az útját. A sikeren felbuzdult utazóközönség aztán az Oktogonnál a villamost is megakadályozta abban, hogy ugyancsak utasok nélkül húzzon el, így kivételesen nem 50 percbe tellett megtenni a Mester utca és a Margit körút közti alig négy kilométeres útszakaszt a töküres körúton!!4!

Adjon erőt mindannyiunknak a nép apró sikere ezen a kánikulai napon, amikor már hajnali 5 óra 40 perckor is mértek már 22 fokot az országban. És ennél már csak melegebb lesz, még ha keletről és nyugatról is frontok támadnak. Az előbbi ciklonális képződmény hatására főként a keleti országrészben lehet több felhő, ott záporok és zivatarok is kialakulhatnak. Ez a hőmérsékletet nem, vagy alig befolyásolja majd, délelőtt országszerte 23-26, délután 28-30 fok várható.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.