Elon Musk tagadja, hogy sírt volna a Times-interjúja alatt, Steve Bannon szerint a Tesla vezetője egy óriásbébi

külföld
2018 augusztus 30., 08:58
comments 73

Steve Bannon szerint Elon Musk és a többi techcég vezetője nem is igazi felnőttek, csak óriásbébik, gyerekek felnőtt testben. Trump korábbi tanácsadója és kampányfőnöke szerint Musk érzelmileg összeroppant a New York Times néhány nappal ezelőtt készített interjújában, és hazudott, mikor elektromos autókat gyártó cége, a Tesla finanszírozásának biztosításáról beszélt.

Nem sokkal Bannon megnyilvánulása előtt Musk reagált azokra a hangokra, melyek szerint sírva fakadt volna a New York Times interjúja közben, azt mondja, ő nem is sírt, csak egyszer elcsuklott a hangja. A lap szóvivője erre reagálva azt mondta, Musk érzelmi felindultsága hallgató volt az interjúban, és nem igaz, hogy csak egyszer csuklott volna el a hangja.

link Forrás

Bannon szerint ez az interjú is bizonyítja, hogy a techcégek vezetői milyen érzelmi és értelmi színvonalon állnak. Olyanok, mint a gyerekek, ennek ellenére mégis a világ életét alapjaiban meghatározó dolgokban döntenek. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.