Ez a fotó tartja lázban a szerb internetezőket a rendőr által lemeszelt Teslával

ÉLET
2018 szeptember 24., 06:12
comments 199

"Ez csak Szerbiában történhet meg. A rendőr megállított egy Tesla S-t, a csomagtartóban benzineskannákkal, a sofőr mindehhez susogósban. Ennél semmi sem lehet szlávabb."

link Forrás

Ez egy jellegzetes szöveg az alatt a fotó alatt, ami a kommentelők szerint tényleg Szerbiában készült, állítólag Belgrád és Ripanj között. Sok magyarázat nem kell hozzá, mert egyszerűen remekül néz ki és nálunk is készülhetett volna. Ezért is drukkolok minden foci vébén az összes kelet-európai csapatnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.