Hahó budapestiek! Nálatok sem ürítik az utcai szemeteseket hetek óta?

belföld
2018 szeptember 24., 09:10
comments 140

Budán, a második kerületben hetek óta egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán ürítik az utcai, zöld szemeteseket. 

Erre ma reggel, kutyasétáltatás közben jöttem rá. Egy ideje volt valami szokatlan a sétákban, de csak most döbbentem rá, hogy micsoda: jó ideje szabályosan kicsordul a szemét az összes zöld edényből, amit érint az útvonalunk. 

Kerületi forrásból megtudtam, hogy az egész másodikban ez a helyzet jó ideje, nemcsak az én közvetlen környékemen. Az ok állítólag ugyanaz a vészes munkaerőhiány, ami miatt a szelektív kukákat is ritkásan ürítik.

Az ügyben küldtem egy rakás kérdést a szemeteseket ürítő FKF-nek, amint válaszolnak, megírom.

Addig is írjátok meg röviden, ha a ti környéketeken is túlcsordulnak mostanában a szemetesek, és ha tudtuk, csináljatok fotót is, hogy kiderüljön, mennyire elterjedt ez a jelenség. A cím, szilyl KUKAC 444.hu, a subject legyen SZEMÉT.

A ma reggeli séta közben illusztrációnak lefotóztam az összes szemetest, ami csak útva ejtettük útközben, íme:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.