Felfüggesztik az indiai buszsofőrt, aki átadta a kormányt egy majomnak

ÁLLAT
2018 október 06., 20:53
comments 84

Hétfőn történt Karnataka államban, hogy valaki egy majommal szállt fel a buszra. Az állat viszont sehol nem maradt nyugton, és kikövetelte, hogy a sofőr ölébe ülve vezethesse a buszt.

link Forrás

Mint a felvételen látható, a sofőr azért rajta tartja a szemét az úton és az egyik kezét is - szinte végig - a kormányon. A busz utasai sem panaszkodtak, a majom és gazdája rendben leszálltak úticéljuknál.

Csakhogy a videó terjedt a neten, mint a veszedelem, és a busztársaság úgy érezte, lépnie kell. Ezért felfüggesztették a buszvezetőt az utasok veszélyeztetése miatt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.