EU-s támogatásból vett önkormányzati kisbuszokkal szállították a nézőket Orbán Viktor EU-gyalázó beszédére

politika
2018 október 24., 08:18
comments 454

Olvasónk tegnap az Andrássy úton sétált, ahol egyszer csak arra lett figyelmes, hogy sorban állnak a vidéki, EU-s támogatásból vásárolt önkormányzati kisbuszok, amikkel Orbán Viktor Európai Uniót gyalázó beszédére szállították a Fidesz szimpatizánsait.

photo_camera Az umvp.eu egy EU-s támogatási program, a 2007 és 2013 közötti Új Magyarország Vidékfejlesztési Program oldala volt.

Olvasónk szerint ennél jóval több kisbusz is volt, csak a Kodály körönd és a Hősök tere felénél jutott eszébe, hogy el is kezdjen fotózni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.