A páciens csak a lilára száradt párizsit akarta lefotózni, de szóltak neki, hogy az egérszaros pelenkacsomag még jobb téma

Egészségügy
2018 november 08., 11:55
comments 222

Ezt a videót egy olvasónk készítette, akinek a nevét titokban tartanánk, mert mint leveléből kiderült, hamarosan maga is befekszik a Péterfy kórházba, ahol a felvételt készítette.

link Forrás

Most csak gyógyszert felíratni járt ott, így csak véletlenül látott meg a fekvőbetegosztályon egy „lilára keményedett párizsit”. Neki is állt dokumentálni, amikor szóltak neki, hogy öt méterrel arrébb az egérszaros pelenkacsomag még annál is jobb téma.

A felvétel azért ilyen rövid, mert ezen a ponton a kórház dolgozói már közbeléptek, és jelezték olvasónknak, hogy a bejáratnál kihelyezett táblán figyelmeztetik a kórházba látogatókat, hogy nem szabad videózni az épületben, ahol amúgy a betegek által használható vécékben nemhogy a kórházi fertőzések elleni harc leghatékonyabb, az egészségügy teljes költségvetésére vetítve filléres, cserébe rengeteg, drága antibiotikumokkal kezelhető, vagy akár végzetes fertőzés megakadályozásával rengeteg megtakarítást hozó kézfertőtlenítő, de még csak mezei szappan sincs.

Olvasónk amúgy végül sikerrel járt, még idénre, december legvégére időpontot is kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.