Rossz patkányba kötött bele ez a macska

ÁLLAT
2018 november 08., 09:23
comments 139
link Forrás

Saját bőrén tapasztalhatta meg egy luxemburgi skodri, hogy a patkány nem játék. Hűséges olvasóink nyilván tudják már, hogy a macskák, bár kifinomult gyilkológépek, pont a patkányok ellen nem olyan hatékonyak. Egy New York-i kutató például öt hónapon át figyelt meg patkányokra vadászó macskákat, ez alatt csak két sikeres patkányölést rögzítettek a kamerái.

A luxemburgi Esch-sur-Alzette utcáin patkányba kötő macska kudarca ezekre tekintettel már nem is annyira meglepő, még ha ő maga szemmel láthatóan meg is lepődött. (Via TO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.