Mesterséges intelligencia olvasta a híreket a kínai hírügynökségnél

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kínai Hszinhua hírügynökségnél 2 napja ilyen az angol nyelvű híradó:

Aki beszél, eléggé hasonlít a csatorna egyik szokásos hírolvasójára, Cseng Csaóra, ez azonban nem ő, hanem egy mesterséges intelligencia, ami tanulmányozta a hírolvasó hangsúlyozását, kiejtését és mimikáját, hogy másolni tudja azt. A Hszinhua bemutatta kínai nyelvű hírolvasója, Csiu Hao digitális mását is.

Prezentációjukban a digitális hírolvasók kiemelték, hogy nemcsak folyamatosan fejlesztik magukat, de képesek olvasni a híreket a nap 24 órájában és az év 365 napján. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.