Mesterséges intelligencia olvasta a híreket a kínai hírügynökségnél

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A kínai Hszinhua hírügynökségnél 2 napja ilyen az angol nyelvű híradó:

Aki beszél, eléggé hasonlít a csatorna egyik szokásos hírolvasójára, Cseng Csaóra, ez azonban nem ő, hanem egy mesterséges intelligencia, ami tanulmányozta a hírolvasó hangsúlyozását, kiejtését és mimikáját, hogy másolni tudja azt. A Hszinhua bemutatta kínai nyelvű hírolvasója, Csiu Hao digitális mását is.

Prezentációjukban a digitális hírolvasók kiemelték, hogy nemcsak folyamatosan fejlesztik magukat, de képesek olvasni a híreket a nap 24 órájában és az év 365 napján. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.