Pia és drog miatt ölték meg 70 késszúrással a budapesti férfit

bűnügy
2018 november 11., 10:16
comments 84

Lezárták a nyomozást és az ügyészségnek továbbították az iratokat a rendőrök annak a 32 éves budapesti férfinak az ügyében, aki bevallotta, hogy ő ölte meg és ásta el egy ismerősét a XI. kerületben.

A rendőrök tavaly szeptemberben, kutya segítségével találták meg egy 24 éves, korábban eltűnt budapesti férfi döbbentesen összekaszabolt holttestét a XI. kerület egyik fás-bokros részén elásva. Négy nappal később pedig már el is fogták a lakásán a 32 éves V. Zsoltot.

A fickó bevallotta, hogy közös alkoholizálás és drogozás után összeveszett az ismerősével, akit halálra szúrkált, majd a holttestét egy táskába rejtette, aztán elásta. 

A rendőrségi videón jól látható, hogy a gyanúsított milyen szép eredményeket ért el két olyan klasszikus hobbiban is, mint az italosüveg- és a -dobozgyűjtés:

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.