Óvodások előtt tartott kampánybeszédet, büszkélkedik a fideszes miniszterelnöki biztos

politika
2018 november 23., 19:10
comments 220

"Kampánybeszédet tartottam, azért, mert 2019-es esztendőben két nagyon fontos választás elé néz Csákvár település is," büszkélkedett csütörtökön Facebook-oldalán a Vál-völgyért felelős miniszterelnöki biztos. Tessely Zoltán a csákvári óvoda energetikai fejleszétésének átadóján beszélt Európa és a település jövőjéről

az óvodásoknak.

A szalagvágón szintén szereplő Szabolcs Illés polgármester posztolt az eseményről képeket, amiken jól látni a csapat ünneplő bújtatott ovist. 

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Tessely beszámolója szerint az ovisok előtt arról beszélt, hogy

"21 érv, 21 komoly fejlesztés, az szerintem valós, hogy majd 2019. őszén a polgárok Csákváron bölcs döntést tudjanak hozni. Én egy tanácsot szeretnék adni: 21-re nem szabad ráhúzni a lapot, én azt javaslom, hogy tartsák meg a polgármesterüket, tartsák meg a képviselőiket és akkor a fejlődés iránya maradhat ugyanez."

A polgármester beszámolója szerint amúgy az ovi renoválásából

60 milliót fizetett az Európai Unió, 7,3 milliót a település. 

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.