Nagy Feró egy fideszes politikus oldalán, migránsozás közben töltötte ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

POLITIKA
2018 december 04., 21:48
comments 386

Miközben a Fidesz már telefonon hívogatja az embereket, nehogy elfelejtsék kitölteni a családpolitikáról szóló nemzeti konzultációt, a párt segítségére sietnek olyan celebritások is, mint Bogányi Csodazongora Gergely és Nagy Feró rockcsillag.

Rétvári Bence meghívására Vácon tartott sajtótájékoztatót a két muzsikus. Ennek keretében feltűnően gondterhelt arccal meredtek a papírra: talán nem hoztak tollat, vagy rájöttek, hogy egyszer már kitöltötték az ívet.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Nyilatkoztak is a sajtónak, az MTI szerint Bogányi arról beszélt, hogy a kérdőív kitöltése nem ideológiai beállítottság kérdése, hanem „a józan észé”.

Nagy Feró pedig úgy vélekedett, hogy a kormánynak köszönhetően az elmúlt években „valamicske kis esélyünk nyílt arra, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását”. 

Azt a pénzt, amit „elköltenénk a migránsokra, azt költsük el magunkra, költsük el a gyermekeinkre” - mondta Nagy Feró.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.