Nem szégyellte a fideszes politikus, hogy kivette a Mikulás kezéből az ajándékot, és ő adta oda a gyerekeknek

elmebaj
2018 december 05., 15:52
comments 383

Sajnos több a Mikulás, mint a fideszes politikus, így nem minden gyerek annyira szerencsés, mint a hatvani kórházban fekvő betegek. Nekik ugyanis jutott egy kormánypárti képviselő, Szabó Zsolt, aki elvette a Mikulástól az ajándékot:

photo_camera Fotó: Szabó Zsolt/Facebook

És ő adta oda azt a beteg gyerekeknek, igazán különlegessé téve az eseményt, hiszen a Mikulással évente találkozhatnak, de ilyen nagyvonalú honatyával nem. Hacsak óvodában nem találkoztak már vele, vagy frakciótársaival az elmúlt években.

photo_camera Fotó: Szabó Zsolt/Facebook

A fideszes Becsó testvérek idén is járják az óvodákat, hogy ajándékokat adjanak személyesen a gyerekeknek, a Mikulás helyett. Még MINDEN IDŐK Mikulását sem hagyták dolgozni. 

photo_camera Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.