Az Amazon robotja kilyukasztott egy doboz medveriasztót, 24 munkást vittek kórházba

baleset
2018 december 06., 20:11
comments 155

Az eset az Amazon New Jersey-i, robbinsville-i raktárában történt szerdán. A 255 grammos dobozban koncentrált kapszaicin volt, és egy automatizált gép lyukasztotta ki, miután véletlenül leesett a polcról. A cég szerint elővigyázatosságból vitték kórházba a 24 alkalmazottat, de várhatóan mindegyikük 24 órán belül távozhat.

Az Amazon alkalmazottai 2017. augusztus 2-án, a robbinsville-i raktárközpontban.
photo_camera Az Amazon alkalmazottai 2017. augusztus 2-án, a robbinsville-i raktárközpontban. Fotó: Mark Makela/AFP

Az Amazon amerikai és brit raktáraira többször panaszkodtak már a rossz munkakörülmények miatt, mondván: a produktivitást a munkások biztonsága elé helyezik. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.