Felvették, ahogy táncol a srác, hogy elterelje a figyelmet, amíg a társa ellopja az irodából a mobilt

A debreceni rendőrségen egy férfi tett bejelentést november 26-án arról, hogy ismeretlenek ellopták a mobiltelefonját az irodájából. A nyomozók a helyszínre mentek, és tanúkat hallgattak meg, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket.

December 5-én 8 óra körül elfogták és előállították a két férfit, akiket lopás gyanújával hallgattak ki.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves L. István és a 45 éves B. Levente november 25-én 10 óra körül bement a debreceni Bocskai téren található egyik épületbe, ahol szólt a zene. Az egyikük elkezdett táncolni, hogy elterelje a figyelmet, amíg a másik férfi bement az irodába és ellopta a mobilt, majd távoztak a helyszínről.

Mindketten beismerő vallomást tettek, a rendőrök a gyanúsítottaknál meg is találták a sértett készülékét, amit visszaadtak neki.

A két hosszúpályi férfivel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.