A Századvég elemzője kapta a Petőfi Irodalmi Múzeumot

POLITIKA
2018 december 17., 08:23
comments 46

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményben tudatta, hogy 

Demeter Szilárd írót bízta meg a Petőfi Irodalmi Múzeum ideiglenes főigazgatói tisztségének ellátásával Kásler Miklós.

Az MTI-hez eljuttatott szöveg szerint a "végleges főigazgatói pályázata nyilvános, annak elbírálása után kerül sor a vezetői tisztség betöltésére." Igaz, Kásler korábban azt hazudta, hogy a pályázatot már kiírták. 

Demeter Szilárd Tusványoson 2018-ban.
photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Demeter Szilárd 2008-2014 között Tőkés László püspök, európai parlamenti képviselő mellett dolgozott előbb mint sajtófőnök, később mint irodavezető. 2014-től a Századvég Alapítvány kutató-elemzője.  A fideszes médiabirodalomról szóló cikkünkben azt írtuk, hogy a belső századvéges körhöz tartozik, és Habony Árpád egyik ügyintézője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.