Taxival ütközött Gulyás Gergely miniszteri autója

baleset
2018 december 18., 06:48
comments 203

Kedd reggel a Miniszterelnökség közleményben tudatta, hogy „tegnap nem sokkal éjfél után a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert és kolléganőjét szállító Skoda Superb gépjármű az Andrássy úton haladva ütközött a Nagymező utcából kihajtó taxi gépkocsival”.

link Forrás

A gépjárművet a Miniszterelnökség hivatásos sofőrje vezette. Az ütközésben a kontrollvizsgálat alapján a miniszter gépjárművezetője, munkatársa és a taxi sofőrje 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett, Gulyás Gergely sértetlen maradt. Valamennyien saját lábukon szálltak ki a kocsiból.

A közlemény szerint Gulyás Gergely azután hagyta el a baleset helyszínét, hogy a könnyebb sérülést szenvedett személyeket kórházi kivizsgálásra mentővel elszállították. A kórházból már mindenkit hazaengedtek. A rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.