Orbán a túlóratörvényről: „Most fogadtuk el és működni fog”

Az ATV stábja csípte el a miniszterelnököt, amint éppen távozóban volt a Polgárok Házából, ahol a Fidesz elnöksége készült fel az EP-kampányra. 

A stáb arra kérdezett rá, hogy a párt szóvivője, Hidvéghi Balázs reggel arról beszélt a televízióban, hogy „a túlóratörvény kapcsán, mint minden más korábbi, gazdasági döntés kapcsán is, - nyilván az étel próbája az evés - ha nem működik jól, akkor a kormány meg fogja fontolni ennek a módosítását”.

Orbán Viktor ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy „Most fogadtuk el és működni fog”. 

A Fidesz amúgy közzétette listáját az EP-választásokra. A listát Trócsányi László igazságügy-miniszter vezeti, azaz a héten felmerült pletykákat igazolva ő valóban távozhat a miniszteri posztjáról jövőre. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.