Mészáros Lőrincné vissza szeretne adni a sok jóból, amit a Jóistennek köszönhetnek

POLITIKA
2018 december 22., 10:52
comments 442

Nagyon erős ma a tartalom a Magyar Időkön, a roppant érdekes Kovács Zoltán mellett valaki más is interjút adott a lapnak, mégpedig Mészárosné Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc felesége, az Echo TV igazgatótanácsának elnöke. A beszélgetés fókuszában a házaspár által létrehozott alapítvány áll, Mészárosné hangsúlyozza, tudja, milyen nélkülözni. Sőt, nem csak ő tudja, hanem a férje is, így aztán szeretnének visszaadni abból, amit a Jóisten segítségével kaptak. Mészáros Lőrinc felesége a lapnak elondta: igyekszik nagyon óvatosan fogalmazni, meggondolni minden egyes szót, mert „tisztában van vele, hogy egyes sajtótermékek belekötnek majd és kiforgatják a szavait, bármit is mond.” Aztán ezt mondta:

„Hiszem és vallom, hogy az embernek soha nem szabad elfelejtenie, honnan jött. Ez iránytű és zsinórmérték is egyben. Mindketten szegény családból származunk, nehéz körülmények között nőttünk föl. Mi heten vagyunk testvérek, és én még pontosan emlékszem arra, hogy egyetlen spirálfüzetem volt a középiskolában, mert többre nem telt. Csak édesapám dolgozott ugyanis, anyukám pedig főzött és nevelt minket. A füzetem egyik oldalára írtam a matekfeladatokat, a másikra a magyart és így tovább” – emlékezett vissza.

„Teljesen természetes volt számunkra, hogy valamilyen formában támogassuk a Vál-völgyi gyerekeket, fiatalokat, a hiányt szenvedőket, és visszaadjunk valamit mindabból, amit a Jóisten segítségével kaptunk” - tette hozzá.

photo_camera Fotó: botost/444.hu


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.