Fizetett posztban hirdeti a nógrádi fideszes, hogy játékokat vitt a kórházba karácsonykor

Becsó Zsolt a többi fideszes politikushoz hasonlóan karácsony előtt csúcsra járatta a politikai pedofíliát. Volt bölcsődeátadás, több idősek otthonát és óvodát is felkeresett ajándékaival, csoda, hogy emellett jutott ideje végezni képviselői feladatait. Nem sokkal karácsony előtt megjelent a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Gyermekosztályán is, ahova játékokat vitt, erről is született Facebook-poszt az oldalán. A bejegyzés alatt több kommentelő szóvá tette, hogy nem biztos, hogy ízléses dolog beteg gyerekeket felhasználni politikai haszonszerzésre, ezekre a képviselő két hozzászólásban is válaszolt, melyekben azt írja, egyeseknek képtelenség megfelelni, de hát mit tegyen, ha valaki nem tudja átérezni, hogy egyszer adni jobb, mint kapni?

Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.